Dobrodošli na spletnem mestu www.treningcenter.si, ki ga je objavila družba GA ADRIATIC d.o.o., z registriranim sedežem na Dunajski cesti 22 v Ljubljani. Za zagotovitev zasebnosti vaših osebnih podatkov, vključno s podatki, zbranimi prek piškotkov, smo imenovali pooblaščeno osebo za varstvo podatkov, ki je dosegljiva na SI-Renault-vop@grandautomotive.eu.

Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se ob obisku strani naložijo na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani.

Naj omogočim piškotke?

Piškotke je potrebno vključiti, če želite v popolnosti izkoristiti funkcionalnost naše strani. V nasprotnem primeru, bo vaš obisk spletne strani omejen v delovanju in uporabniški izkušnji. Priporočamo, da piškotke vključite.

Seznam vseh piškotkov, ki jih shranjuje in/ali uporablja to spletno mesto, in njihovih glavnih značilnosti:

wordpress_test_cookie
Nastavi se v procesu vpisa in preveri ali je vaš brskalnik pravilno nastavljen, da dovoli piškotke, ki jih WordPress potrebuje.
IZBRIS: Po koncu seje brskalnika.

wp­settings­-1
Nastavi se zaradi prilagoditve pogleda strani in (administratorskega) vmesnika.
IZBRIS: 1 leto.

wp­settings­time­-1
Nastavi se zaradi prilagoditve pogleda strani in (administratorskega) vmesnika.
IZBRIS: 1 leto.

cookie_notice_accepted
Nastavi se po potrditvi sprejema piškotkov.
IZBRIS: 1 leto.

PHPSESSID
Omogoča shranjevanje sej za upravljanje z vsebinami.
IZBRIS: Po koncu seje brskalnika.

Kako je pridobljena moja privolitev?

Ob prvem obisku našega spletnega mesta se prikaže namenska informacijska pasica za sprejetje uporabe določenih piškotkov. Če izrecno sprejmete, privolite v uporabo piškotkov v svoji napravi. Obveščamo vas, da v skladu s predpisi za piškotke, ki omogočajo ali poenostavijo prenos komunikacije po elektronskem komunikacijskem omrežju ali so nujno potrebni za zagotovitev storitve informacijske družbe, ki ste jo izrecno zahtevali, ni potrebna vaša privolitev.

Kako lahko uveljavim svojo pravico do nasprotovanja?

Če ne želite, da se piškotki shranjujejo ali berejo v vaši napravi, se v vašo opremo shrani zavrnitveni piškotek, ki nam omogoča, da zabeležimo vaše nasprotovanje uporabi piškotkov. Če izbrišete ta zavrnitveni piškotek, ne moremo več prepoznati vaše zavrnitve uporabe in shranjevanja piškotkov.

Za upravljanje piškotkov imate na voljo več možnosti, vključno s preprečitvijo njihove uporabe in/ali
izbrisom piškotkov.

Na voljo vam je upravitelj piškotkov, s katerim lahko upravljate piškotke, ki se shranjujejo in/ali
uporabljajo na tem spletnem mestu. S klikom na spodnjo povezavo lahko kadarkoli spremenite
nastavitve za posamezno vrsto piškotkov.

Upravljanje piškotkov

Za podrobnejše informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov med uporabo tega spletnega mesta in zlasti v zvezi z uresničevanjem vaših pravic preberite naš pravilnik o zasebnosti, ki je na voljo na naslednji povezavi www.treningcenter.si/politika-zasebnosti/.

Ta pravilnik lahko občasno spremenimo. O tem vas bomo obvestili in/ali zahtevali vašo privolitev, kadarkoli bo to potrebno ali zahtevano. Priporočamo, da si ob vsakem obisku našega spletnega mesta ogledate ta pravilnik, da boste seznanjeni z njegovo najnovejšo različico.

Zadnja sprememba vsebine: Maj, 2021

GOR